petak, 27. avgust 2021.  14:22h
Pročitano 242 puta

APEL STANOVNICIMA OPŠTINE ALIBUNAR ZBOG POVEĆANjA BROJA OBOLELIH OD COVID-19 NA TERITORIJI OPŠTINE ALIBUNAR

Usled povećanja broja obolelih od zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2 na teritoriji opštine Alibunar, podsećamo građane da Kovid ambulanta Doma zdravlja Alibunar radi svakodnevno u Alibunaru, Trg slobode 8, u vremenu od 08,00 časova do 16,00 časova.

 

Takođe i laboratorija Doma zdravlja Alibunar radi i radnim danima i u dane vikenda, subotom i nedeljom. Pozivamo građane da se pri pojavi prvih simptoma virusa jave lekaru u Kovid ambulantu u Domu zdravlja Alibunar radi testiranja na COVID-19, blagovremene dijagnostike i lečenja i sprečavanja nastanka teže kliničke slike obolelih.

U cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19, apelujemo na svest i savest svakog pojedinca da poštuje propisane protiv pandemijske epidemiološke mere kako bismo se što pre svi vratili uobičajenom životu.

Najveći procenat građana sa simptomima bolesti COVID-19 čine nevakcinisani i mlađa populacija. Još jednom, opština Alibunar poziva sve svoje građane da se vakcinišu, naročito mlađa populacija. Neki ljudi su shvatili značaj vakcinisanja i preuzeli odgovornost kako za sebe tako i za druge. Štiteći svoje zdravlje, vakcinacijom štitimo i zdravlje svih nas, a pre svega naših najbližih.

Ne ignorišite simptome bolesti i vakcinišite se.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00