subota, 13. jun 2015.  17:22h
Pročitano 1406 puta

Manifestacija "Dani pčelara" ispunila očekivanja

Pod pokroviteljstvom Opštine Alibunar i Turističke organizacije opštine Alibunar, održana je manifestacija "Dani pčelara". 

Dani pčelara Dani pčelara Aleksandar Kraćun

 

Društvo pčelara "Bagrem" u saradnji sa svojim članovima, predstavilo je bogat asortiman meda i pčelinjih proizvoda. Na licima građana moglo se prepoznati oduševljenje kako ovakva manifestacija, kroz druženje, priču i saradnju sa pčelarima, može imati sjajan koncept.

Zadovoljstvo i sreća građana dostigla je vrhunac kada je na glavnoj bini nastupio prvi ansambl KUD "Mladost" iz Alibunara. Folklorni ansambl, svojim nastupom doprineo je da ova manifestacija dobije i kulturološki značaj.

Okupljenima se u ime organizatora obratio direktor Turističke organizacije opštine Alibunar, Miodrag Mitrović. Oduševljen odzivu građana, zahvalio se učesnicima ove manifestacije i najavio da će u godinama pred nama ova manifestacija graditi tradiciju.

Predsednik Društva pčelara "Bagrem", Kračun Lučijan, obratio se okupljenim građanima, zahvalio se svojim pčelarima, i pohvalio celokupnu organizaciju manifestacije. Iskazao je želju da se ova saradanja nastavi i da manifestacija konačno dobije svoje mesto na karti kulturnih događaja.

 

Autor:  Aleksandar Kraćun
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti