četvrtak, 30. jul 2015.  08:19h
Pročitano 983 puta

Saradnja dva javno komunalna preduzeća

Problem je nastao kada zbog kvara na kamionu, žiteljima Vladimirovca nije moglo biti iznešeno kućno smeće od strane komunalnog preduzeća.

Vladimirovac Vladimirovac JKP HIGIJENA Pančevo

U letnjim danima kada zvezda nema milosti, ono što se građani najmanje nadaju da usluga koju mesečno plaćaju, neće biti izvršena i to, naravno, ne njihovom krivicom.Tako u Vladimirovcu 23. jula, JKP "Univerzal" nije bio u mogućnosti da iznosi smeće, te je prethodog dana obavestio građane da iznošenja neće biti. Radilo se o kvaru na kamionu, te u tom trenutku se nije moglo ništa drugo preduzeti osim otkazivanja iznošenja smeća. 

Znajući da takva odluka, na stranu nezadovoljstvo građana, stvorila bi i higijensko-sanitarne probleme, nadležni u JKP "Univerzal" uradili su sve da reše ovaj problem. 

Imajući razumevanja za ovakav peh, nadležni u JKP "Higijena" iz Pančeva, ustupili su svoj kamion za odnošenje smeća. Građani su adekvatno obavešteni da će iznošenja ipak biti sledećeg dana. Direktor JKP "Univerzal", Vlasto Marić, zahvalio se JKP "Higijena" iz Pančeva zbog ovog nesebičnog postupka. 

Za sada se ova usluga vrši traktorom i prikolicom, dok se kvarovi na kamionu ne saniraju u potpunosti, što se u JKP "Univerzal" nadaju da neće dugo trajati.

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00