utorak, 18. avgust 2015.  19:53h
Pročitano 1271 puta

Otvoreno dečije igralište

 

Tradicionalni "Letni dani Alibunara" otpočeli otvaranjem dečijeg igrališta. U žiži javnosti našao se turnir u malom fudbalu.

Dečije igralište Dečije igralište Danijela Damjanov

"Letnji dani Alibunara" prvi put od kada se organizuju, otvoreni su centru parka Alibunara. Povod je upravo novo ruho koje je park poprimio nakon renoviranja. Igralište je potpuno promenilo izgled, nove igračke za najmlađe, nova trava i sređeni stari rekviziti, samo su deo obnovljenog dečijeg igrališta. Predsednik Saveta Mesne zajednice, Davor Petrović, imao je čast da u subotu, 15. avgusta  svečano otvori dečije igralište. Petrović, vidno srećan zbog broja dece koja su nestrpljivo čekala da isprobaju nove rekvizite, ukazao je na značaj da jedno opštinsko mesto ima igralište za najmlađe. Na samom kraju, Petrović se zahvalio Opštini Alibunar na izdvojenim sredstvima, kao i JKP "Univerzal" na tehničkoj podršci.

Manifestacija traje sve do 28. avgusta kada se završava turnir u fudbalu. Tokom "Letnjih dana" građani će uživati u kulturnim i sportskim sadržajima. Turnir u fudbalu zvanično je otvoren u nedelju, 16. avgusta. Pored fudbala, takmičari će se nadmetati i u košarci, šahu, rukometu i mnogim drugim disciplinama.   

 

Autor:  Aleksandar Kraćun
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti