ponedeljak, 14. septembar 2015.  18:21h
Pročitano 1576 puta

Predrag Nikolić iz Alibunara policajac meseca

Policijski službenik iz Alibunara dobio priznanje "Policajac meseca avgusta". 

Policijska stanica Alibunar Policijska stanica Alibunar mup.gov.rs

Policijska stanica Alibunar bogatija je za još jedno priznanje. Njen radnik, koji je u sastavu Odeljenja kriminalističke policije na teritoriji opštine Alibunar, dobio je priznanje "Policajac meseca avgusta". Predragu Nikoliću, naredniku prve klase, danas je na prigodno uređenoj svečanosti u Pančevu, nagradu uručio dr Zoran Tasić, načelnik Južnobanatskog upravnog okruga.

Ovom prilikom, dr Zoran Tasić je pozvao i ostale opštine da pruže podršku i stimulišu službe zadužene za hitne intervencije.

Rezultati koje je Nikolić ostvario, kandidovali su ga za ovo priznanje. Ovo treba da bude podstrek svim pripadnicima MUP-a da obavljanjem posla postižu vrhunske rezultate. Nadam se da će nagrada sledećeg meseca otići u neku drugu opštinu- izjavio je Tasić.

Nikolić, kao mlađi policijski narednik prve klase, nagrađen je za uspešan rad na suzbijanju opšteg kriminaliteta, pre svega na rešavanju slučajeva teških krađa u opštini Alibunar. Zahvalan je na nagradi i priznanju, i nada se da će ovo biti dovoljan podstrek za njegove kolege da pokažu dodatan napor u radu.

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00