ponedeljak, 5. oktobar 2015.  07:10h
Pročitano 791 puta

Priznanje za MOJKraj.rs

 

Novinarka portala Pančevo MOJKraj.rs, Violeta Jovanov Peštanac, osvojila je nagradu za doprinos zaštite životne sredine u javnosti. 

Novinarka Violeta Jovanov Peštanac Novinarka Violeta Jovanov Peštanac PančevoMOJKraj.rs

 

Violeta Jovanov Peštanac od avgusta 2015. godine je odgovorna urednica Nezavisnog informativnog portala Pančevo MOJKraj.rs, koji je deo mreže nezavisnih informativnih portala MOJKraj, a novinarstvom se bavi 18 godina. U poslednjih 12 godina u njenom radu se posebno izdvajaju teme iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine, koje su u različitim novinarskim formama obrađivane i objavljivane u medijima u kojima je za to vreme radila – RTS-u, dnevnim listovima Blic i Danas, ekološkom časopisu Ekolist, Radio Pančevu. Svoju novinarsku karijeru nastavlja kao preduzetnica, a osim što je pokrenula portal Pančevo MOJKraj.rs, ovih dana priprema i novi specijalizovani portal „Zeleni minuti“ koji će se baviti isključivo ekologijom i ekološkim temama.

Na svečanosti u Nišu, Regionalnog centra za životnu sredinu koji je organizovan u okviru međunarodnog SENSE programa podrške organizacijama civilnog društva u oblasti zaštite životne sredine, urednica portala PančevoMOJKraj.rs, dobitnica je nagrade za dugoročni doprinos popularizaciji zaštite životne sredine u javnosti. 

 

 

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00