utorak, 22. decembar 2015.  00:15h
Pročitano 1692 puta

Antonela Barbu u Zvezdama Granda

Antonela Barbu iz Vladimirovca, učestvuje u novoj sezoni "Zvezde Granda" na Prvoj televiziji. Ovog vikenda uspela je da se plasira u dalji krug nakon izglasavanja žirija i prolaska u baražu.

Zvezda Granda Zvezda Granda Antonela Batbu

Antonela Barbu iz Vladimirovca, još od malih nogu neguje svoj talenat za muziku. Učestvujući na opštinskim festivalima muzike, počela je da gaji ljubav prema pevanju.  Prvi ozbiljniji susret sa pevanjem imala je još u tinejdžerskim danima kada je, menjajući sestru, pevala na nastupima u bendu. Na nagovor sestre Andree, Antonela se prijavila na audiciju za Zvezde Granda u Vršcu. 

Na nastupu u prvoj emisiji uspela je da osvoji simpatije žirija koji su joj dali svih šest glasova za pesmu "Kada bi me majka ponovo rodila". Međutim, u drugoj pesmi zbog treme, uspela je da podeli žiri. 

Bila sam oduševljena jer se žiriju svidelo izvođenje prve pesme, pa me je trema obuzela da ih možda ne razočaram u drugoj pesmi. Na svu sreću Saša Popović i Snežana Đurišić odlučili su da idem dalje - rekla nam je Antonela.

Nakon prolaska u drugi krug, Antonela je obećala da će zajedno sa Impera bendom vredno raditi i da neće odustajati. Najviše bi volela da dostigne karijeru Snežane Đurišić čije pesme obožava. 

Autor:  Aleksandar Kraćun
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00