sreda, 10. februar 2016.  01:28h
Pročitano 2131 puta

Osam godina traži sestru (FOTO)

Više od 8 godina, Gabriela Marković pokušava da pronađe rođenu sestru. Samo jednom bila je u Alibunaru.

Slobodan Veličković i ćerka Sandra Slobodan Veličković i ćerka Sandra Gabriela Marković

Gabriela Marković pokušava pronaći rođenu sestru Sandru Veličković rođenu u Alibunaru, za koju jedino zna da je otišla za Kanadu. Gabriela je rođena u Beču '74. godine, od majke Jovanke Nikolić iz Beočina, i oca Slobodana Veličkovića iz okoline Prokuplja. Sandra je sestra iz drugog braka koji je usledio nakon Slobodanovog dolaska u Alibunar, rođena '79. godine u Alibunaru.

Gabriela je za života samo jednom svraćala u Alibunar, pre skoro 8 godina. Tada se nije susrela sa ocem Slobodanom, već samo sa dedom Hazimom Grčićem, koji je živeo sa Radojkom Veličković. Od tada neprestano pokušava da stupi sa sestrom u kontakt.

Očuh mog oca, Hazim mi je pričao da mi se sestra zove Sandra, i da je otišla za Kanadu. Zamolila sam ga da joj preda moj broj. Dalje ne znam šta se dešavalo - objašnjava Gabriela.

Slobodan Veličković preminuo je samo dve nedelje nakon Gabrieline kratke posete Alibunaru. Sandra je do odlaska iz Srbije živela sa roditeljima u kući u ulici Bratstva jedinstva 23. Deda Hazim živeo je sa babom Radojkom u ulici Trg Borisa Kidriča, i bavio se restauraciom ramova. 

gabrielecrop

FOTO: Gabriele Marković

Gabriela dugo živi sa porodicom u Beču, i nada se da će uskoro upoznati sestru i osetiti sestrinski zagrljaj. 

Ukoliko imate bilo kakva saznanja o Sandri Veličković, molimo da nam pišete na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na br. 0637068925. 

Autor:  Aleksandar Kraćun
Ocenite ovaj članak:
(5 glasova)

Komentari  

0 #1 Rada 10-02-2016 18:54
Mozete je naci na fejsu pod imenom ivan aleksandra. Zivi u Kanadi. Pisala sam joj u inbox poruku. Sve sto dalje saznam javljam. Profilna slika je ona i suprug. Pozzzzz.....
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00