četvrtak, 25. jun 2015.  02:33h
Pročitano 1645 puta

Članovima Opštinskog veća podeljeni resori

Održana 75. sednica Opštinskog veća kojom je predsedavao predsednik Opštine Predrag Belić. Članovima Opštinskog veća podeljene oblasti i poslovi.

Na prvoj sednici u novom sastavu Opštinskog veća, predsednik Belić je istakao da novoizabranim izvršnim organima Opštine predstoji ozbiljan rad na realizaciji ciljeva koji su postavljeni, u čemu svaki vršilac funkcije treba da pruži maksimalan doprinos. Prvi korak na tom putu bio je da se utvrde oblasti delovanja novih članova Opštinskog veća, koji će biti odgovorni za ostvarenje ciljeva u poverenim resorima. Istaknuta je i potreba intenzivnije saradnje između članova Opštinskog veća, sa drugim organima Opštine, organizacijama, preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Opština.

Na sednici je doneto Rešenje o zaduženju članova Opštinskog veća za pojedine oblasti i poslove iz nadležnosti rada Opštinskog veća i to: za oblast privrede i turizma-Boško Tijanić, za komunalnu oblast, urbanizam i zaštitu životne sredine - Danijela Lončar, za oblast poljoprivrede i ruralnog razvoja - Siniša Gavrančić, za oblast socijalne zaštite i zdravstva - Vojislav Diklić, za oblast obrazovanja, kulture i infromisanja - Adrijana Sfera, za oblast sporta i omladine - Tamara Radojičić, za oblast mesnih zajednica, civilnog sektora i uprava - Gordana Savić i Radovan Didanović a za oblast budžeta i finansija - Oliver Filipović koji je u ime kolega pozvao prisutne, građane i institucije da korisne incijative i predloge svakodnevno mogu dostaviti u kancelariju članova Opštinskog veća u Alibunaru. Sednici su prisustvovali i predsednik SO-e Zuzana Đukić, zamenik predsednika Opštine Milan Ćuruvija, zamenik predsednika SO-e Dejan Vasiljević, sekretar Opštinskog veća Ilija Penca i sekretar SO-e Biljana Vragović. 

Autor:  alibunar.org.rs/Koso Ferenc
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00