četvrtak, 27. avgust 2015.  15:02h
Pročitano 1079 puta

Poništen Konkurs za informisanje

Opštinsko veće imalo je veliki broj tačaka dnevnog reda. Sednicu vodio predsednik opštine Predrag Belić

Zgrada Opštine Alibunar Zgrada Opštine Alibunar

Osamdeseta sednica Opštinskog veća, održana je 25. avgusta. Na dnevnom redu našao se predlog  Odluke o radnom vremenu privrednih subjekata na teritoriji opštine Alibunar. Prema ovom predlogu Opštinskog veća, privredni subjekti produžavanjem radnog vremena, produžava se i emitovanje muzike. Emitovanje muzike mora prestati sat vremena ranije od završetka radnog vremena.

Pravo službenosti investitoru "Elektrodistribucija Pančevo" formulisano je u predlogu Odluke, gde se službenost odnosi na postavljanje podzemnih kablova a uspostavlja na parcelama u državnoj svojini ili svojini JP "Putevi Srbije".

Veće je poništilo Javni poziv za učešće na Konkursu opštine Alibunar za sufinansiranje projekata iz sredstava budžeta Opštine Alibunar za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2015 godini. Razlog koji se navodi je da je ugrožena regularnost ovog projekta i da će uslediti novi javni poziv iz oblasti informisanja. 

Stambeno - poslovna zgrada u Banatskom Karlovcu, bila je u centru rasprave Opštinskog veća. Ova zgrada ni posle 23 godine od početka gradnje nije završena, a zadnja cigla stavljena je 2004. godine kada je investitor obustavio radove. Naloženo je JP “Direkcija za izgradnju i uređenje opštine Alibunar” da preduzme sve potrebne mere ne bi li u najkraćem roku se pristupilo završetku zgrade. 

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00