petak, 25. septembar 2015.  13:18h
Pročitano 1037 puta

82. sednica Opštinskog veća

Održana je 82. sednica Opštinskog veća. Sledeća sednica biće o kontroli rada sektora.

Zgrada Opštine Alibunar Zgrada Opštine Alibunar

Opštinskog veće na 82. sednici kojom je predsedavao Predrag Belić, predsednik opštine, zajedno sa zamenikom i predsednicom SO, Milanom Čuruvijom i Zuzanom Đukić, donelo je nekoliko odluka koje su se našle na Dnevnom redu.

Veće je raspravljalo o nabavci računarske opreme i nabavci usluge održavanja zgraded Opštinske uprave. Usledilo je Rešenje o davanju saglasnosti u vezi sa odlukom koja se odnosila na Plan nabavke. 

Veće je takođe, raspravljalo i donelo odluke koje se odnose na izradi dokumentacije radi izgradnje 2 kapele u Vladimirovcu. Prva je planirana na lokaciji "Kolonija", dok bi druga bila smeštena na lokaciji Seleuški put. 

Obzirom da su u planu radovi na opremanju bunara u Janošiku i Ilandži, Veće je donelo odluku kojom će se vršiti nadzor nad radovima pomenutih bunara. U Devojačkom Bunaru vršiće se detaljni hidrogeološki nadzor zbog problema snabdevanja vodom.

Veće je donelo Odluku o raspodeli sredstava iz budžeta Opštine Alibunar za programe i projekte udruženja građana i nevladinih organizacija. Projekti i programi su se odnosili na razvoj i unapređenje nevladinog sektora na teritoriji opštine Alibunar.

Predsednik opštine, Predrag Belić, članove Veća podsetio je da ih na sledećoj sednici očekuje razmatranje Izveštaja o radu odeljenja Opštinske uprave i zaposlenih. 

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00