sreda, 24. jun 2015.  11:22h
Pročitano 844 puta

Mladi šampioni u humanosti

Uručivanjem pehara predstavnicima ekipa učesnika, u nedelju 21. juna je u Alibunaru pred brojnim poklonicima sporta završen humanitarni košarkaški turnir, sa kojeg je celokupni prihod namenjen lečenju njihovog sugrađanina Bogdana.

Nastupile su ekipe iz Vršca, Kovina i Alibunara. Odličnom igrom mlade selekcije pokazale su da njihove sredine imaju talente i humane sportiste čije vreme dolazi.

U prvom susretu domaćin KK „Budućnost“ (mladi) savladao je KK „Vili“ iz Vršca rezultatom 45:40, u drugoj KK „Vili“ - KK „Radnički“ iz Kovina 42:39 i u trećoj KK „Budućnost“ - KK „Radnički“ 47:29.

Komplimente za ispoljenu humanost publika i organizatori uputili su lokalnoj upravi i učesnicima koji su pomogli da Bogdan nastavi lečenje u inostranstvu i dobije najvažniju bitku. Na visini zadatka u ovoj akciji bili su i treneri Lazar Rajkov, Vilijam Seleši i Vladimir Cvetković, kao i arbitri Miloš Milenković, Saša Oparnica i nove sudije Ivana Rajkov, Mirjana Dadić, Anđela i Sandra Jankulov.

Moderator programa Anđela Janković u ime organizatora Bogdanu je poželela srećan put, uspeh u pobeđivanju bolesti i snagu da izdrži, jer će u mislima svi biti s njim, i na kraju zahvalila svima uz poruku da nikad ne gube nadu. 

Autor:  alibunar.org.rs/Koso Ferenc
Ocenite ovaj članak:
(6 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00