ponedeljak, 7. septembar 2015.  21:08h
Pročitano 1138 puta

Počela Opštinska liga Alibunar-Plandište

Odigrane su fudbalske utakmice 4. kola Banatske zone, i PFL Pančevo, 3. kolo Druge južnobanatske lige "Istok" i prvo kolo Opštinske lige Alibunar-Plandište

Opštinska liga Alibunar-Plandište Opštinska liga Alibunar-Plandište Ilustracija

FK Proleter iz Banatskog Karlovca je u okviru 4. kola Banatske zone, odigrao utakmicu u gostima protiv Vršac United. Izgubivši sa 2:0, najbolji klub opštine Alibunar našao se na pretposlednjem mestu rang liste sa samo 3 boda.

FK Budućnost iz Alibunara trebala je da gostuje u Vladimirovcu. Utakmica je pomerena za sledeći vikend, tako da ćemo rezultate 4. kola PFL Pančevo, FK Vladimirovac protiv FK Budućnost saznati tek 16.09.2015. godine.

FK Vojvodina iz Seleuša je kod kuće izvojevala pobedu protiv FK Ševac iz Kusića. Krajnji rezultat bio je 3:2, a Seleušani se trenutno nalaze na prvom mestu tabele. FK Banat gostovala je u Velikom Središtu protiv FK Borac. Ilandžani se nisu najbolje snašli, te su doživeli najteži poraz do sada, izgubivši sa 8:0. FK Vojvodina se trenutno nalazi na 13. mestu rang liste Druga južnobanatska liga "Istok".

Za vikend su se odigrale prve utakmice Opštinske lige Alibunar-Plandište. FK Crvena Zvezda iz Novog Kozjaka ugostio je FK Dobrica. Dobričani su slavili sa 2:1, i tako zauzeli prvo mesto na tabeli.

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00