četvrtak, 1. oktobar 2015.  04:01h
Pročitano 1126 puta

Totalni fijasko fudbalskih klubova

Potpuni fijasko za fudbalske klubove opštine Alibunar. Obraz spasli FK Dobrica i FK Janošik.

Bravo za FK Dobrica i FK Janošik Bravo za FK Dobrica i FK Janošik Ilustracija (dragonflyeffect.com)

Banatska zona, 7. kolo:

FK Proleter iz Banatskog Karlovca izgubio je u gostima protiv FK Slobode. Rezultat na semaforu u Novim Kozarcima bio je 1:0. Ovime je "Proleter" pao na 15. mesto sa 5 bodova. Sledeće kolo odigraće kod kuće protiv FK Sloga iz Plandišta.

PFL Pančevo, 7. kolo: 

FK Budućnost iz Alibunara izgubila je kod kuće protiv FK Sloga iz Banatskog Novog Sela. Iako su domaćini imali dobru igru, kraj meča završio se porazom, i padom na 4. mesto sa ukupno 14 bodova. Rezultat je bio 1:2. Sledeće kolo Alibunarčani gostuju u Vojlovici.

Najubedljiviji poraz koji se dogodio u 7. kolu PFL Pančevo, dogodio se upravo Vladimirovčanima. Naime FK Vladimirovac gostovao je u Kačarevu protiv FK Jedinstvo Stević. Rezultat na kraju utakmice bio je 8:1 u korist domaćina. Ovime je FK Vladimirovac pao na 14. mesto sa ukupno 4 boda. FK Vladimirovac u 8. kolu je slobodan tim.

Druga južnobanatskia liga "Istok" , 6. kolo:

FK Banat iz Ilandže gostovao je u Banatskoj Palanci. Iako su pokazali dobru igru, Ilandžani nisu uspeli da se suprostave igračima FK Dunav. Rezultat na kraju meča bio je 3:1 za domaćina, a Ilandžani su pali na 11. mesto sa ukupno 7 bodova. Sledeće kolo FK Banat dočekuje FK Ševac iz Kusića 

FK Vojvodina iz Seleuša uspeo je da odigra remi sa FK Partizan iz Kajtasova. Trenutno se Seleušani nalaze na prvom mestu. Sledeće kolo FK Vojvodina dočekuje FK Potporanj.

Opštinska liga Alibunar Plandište, 4. kolo:

FK Dobrica odigrala je utakmicu protiv FK Naša Krajina rezultatom 6:1. Ovom pobedom uspešno je zadržano 1. mesto na tabeli. Sledeće kolo Dobričani gostuju u Banatskom Sokolcu protiv FK Solunac.

FK Janošik gostovajući u Velikom Gaju uspeo je da savlada FK Gaj rezultatom 3:2. Trenutno se FK Janošik nalazi na 4. mestu sa 7 bodova, a sledeće kolo dočekuju FK Mladost iz Velike Grede. 

 

 

Autor:  Aleksandar Kraćun
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Najnoviji oglasi