četvrtak, 8. oktobar 2015.  10:00h
Pročitano 1210 puta

Rezultati fudbalskih utakmica

FK Dobrica izgubila vođstvo u Opštinskoj ligi. Jedino FK Vojvodina drži prvo mesto na tabeli.

Stadion Alibunar Stadion Alibunar Aleksandar Kraćun

Banatska zona, 8. kolo:

FK Proleter iz Banatskog Karlovca igrao je nerešeno protiv FK Sloga iz Plandišta. Ovime se "Proleter" vratio na 14. mesto rang liste sa ukupno 6 bodova. Sledeće kolo gostuju u Lukićevo protiv FK Mladost. 

PFL Pančevo, 8. kolo:

FK Budućnost iz Alibunara izgubila je u gostima protiv FK Mladost. Rezultat u Vojlovici bio je 2:1 za domaćina, što je naše momke dovelo na 6. mesto rang liste. Sledeće kolo Alibunarčani dočekuju FK Partizan iz Uljme.

Druga južnobanatska liga "ISTOK", 7.kolo:

Najbolje plasirani klub opravdao je očekivanja savladavši FK Potporanj rezultatom 3:1. Ovime je FK Vojvodina iz Seleuša i dalje na prvom mestu tabele. Sledeće kolo igra se u Jasenovu protiv FK Karaš.

FK Banat iz Ilandže pobedio je u neizvesnom derbiju protiv FK Ševac iz Kusića. Kraj utakmice obeležio je rezultat 2:1 a Ilandžani su se plasirali na 7. mesto tabele. U sledećem kolu sastaće se sa FK Borac iz Vračevog Gaja.

Opštinska liga Alibunar-Plandište, 5. kolo:

Vikend za nama, Janošičani su proveli u slavlju. U nedelju je bila seoska slava, dok je u subotu FK Janošik odigrao jednu od najboljih utakmica u kolu savladavši FK Mladost iz Velike Grede rezutatom 6:1. Sledeće kolo FK Janošik gostuje u Margiti proiv FK Sloga.

FK Dobrica pao je sa prvog mesta izgubivši od FK Solunac iz Banatskog Sokolca. rezultatom 6:1. Sledeće kolo FK Dobrica je slobodan tim.

Nakon 5. kola, FK Janošik se nalazi na 3. mestu sa 10 bodova, dok se FK Dobrica nalazi na 2. mestu sa 12. bodova. Obzirom da Dobričani pauziraju sledeće kolo, FK Janošik ima mogućnost da se popne na 2. mesto. 

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Najnoviji oglasi