četvrtak, 22. oktobar 2015.  16:37h
Pročitano 955 puta

FK "Dobrica" dominira opštinskom ligom!

Dobričani dominiraju Dobričani dominiraju Ilustracija

Banatska zona, 10. kolo:

FK "Proleter" iz Banatskog Karlovca trijumfovao protiv FK "Crvena Zvezda" iz Ruskog Sela rezultatom 3:1. Ovom pobedom Karlovčani su se konačno su se odmakli od dna tabele, pa se sada nalaze na 13. mestu. U subotu igrači "Proletera" putuju u Zrenjanin gde ih dočekuje FK "Radnički Zrenjanin".

PFL Pančevo, 10. kolo:

Nakon meča sa prvoplasiranim "Dinamom" Alibunarčani su pretrpeli poraz i "pali" na 4. mesto tabele. Sledeće kolo FK "Budućnost" sastaje se sa FK "Mladost" iz Omoljice.

Vladimirovčani su savladali FK "Partizan" iz Gaja rezultatom 2:0. FK "Vladimirovac" je ovime ostvario drugu pobedu i "popeo" se na 13. mesto. Igrači "Vladimirovca" putuju u Starčevo u nedelju, gde će se sastati sa FK "Borac".

Druga Južnobanatska liga "Istok", 9. kolo:

FK "Vojvodina" iz Seleuša je kod kuće doživela poraz od FK "Hajdučica" rezultatom 2:1. Seleušani su nakon potpune dominacije do 7. kola, sada pali na 4. mesto. U nedelju dočekuju "Vojvodinu" iz Crvene Crkve koja je sada prva na tabeli.

FK "Banat" iz Ilandže izgubili su istim rezultatom kao njihove komšije iz Seleuša, protiv FK "Jedinistvo" iz Vlajkovca. Ovime se "Banat" vratio na 14. mesto. Sledeće kolo igraće sa "Partizanom" iz Kajtasova.

Opštinska liga Alibunar-Plandište, 7. kolo:

FK "Dobrica" je odigrao najbolju utakmicu u sezoni. Nakon rezultata 10:1 protiv FK "Gaj" iz Velikog Gaja, Dobričani su dokazali da apsolutno dominiraju opštinskom ligom. U subotu FK "Dobrica" gostuje u Velikoj Gredi protiv FK "Mladost"

Iako je izvojevao pobedu protiv FK "Crvena Zvezda" iz Novog Kozjaka, FK "Janošik" pao je na 4. mesto tabele. Utakmica se završila rezultatom 2:0. Sledeće kolo Janošičani igraju protiv bolje plasiranog "Graničara" iz Miletićeva.. 

 

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00