četvrtak, 20. avgust 2015.  23:18h
Pročitano 1528 puta

Letnje igre ponovo obradovale mališane

"Dečiji letnji dani" održani su u centru Alibunara. Nadmetanje u sportu, kreativnosti i originalosti obeležilo manifestaciju. 

Dečije letnje igre Dečije letnje igre Danijela Damjanov

Manifestacija "Dečiji letnji dani" u okviru "Letnjih dana Alibunara" održavala se ispred Doma kulture u Alibunaru. Plato koji se sada ukrašen jedinstvenim crtežima najmlađih, bio je prepun oduševljenih roditelja i njihove presrećne dece. 

U prva dva dana manifestacije, nadmetalio se gimnastici, trkanju na šetalištu, crtanju na platnu i poligonu. Deca su su iskazala svoju kreativnost, talenat, i svoje viđenje sveta kroz boje. Treći dan, kada se održavao maksenbal, oborio je sva očekivanja, kako u originalnsti, tako i u posećenosti, U maskenbalu je učestvovalo više od dve stotine dece. Tako se centrom opštine mogao videti vitez Koja, Robin Hud, spajdermen, kornjače, princeze i druga bića. 

Pred kraj druženja, predstavljajući Opštinsko veće, Danijela Lončar, oduševljena i sama dečijim kreacijama, zahvalila se Savetu Mesne zajednice, posebno Danijeli Damjanov koja se izborila da se ova manifestacija održi, i obećala da če Opština uvek davati podršku ovakvim idejama. 

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti