sreda, 16. septembar 2015.  14:17h
Pročitano 1506 puta

Donacija "Trojka iz bloka" u Banatskom Karlovcu

Višečlana porodica iz Banatskog Karlovca dobila potpuno opremljeno kupatilo. U Kupiniku renovirana seoska ambulanta

Trojka iz bloka u Banatskom Karlovcu Trojka iz bloka u Banatskom Karlovcu Ilustracija (trojkaizbloka.org)

Takmičenje u šutiranju trojki održano u julu mesecu, odigralo se i u Južnom Banatu. Projekat "Trojka iz bloka", održan je u Kupiniku i Banatskom Karlovcu. U takmičenju je učestvovalo više od 400 ljudi u oba naselja, i tom prilikom pored fantastičnog druženja, prikupljena su određena sredstva. 

Organizacija "Srbi za Srbe" donirala je sredstva za sanaciju ambulante u Kupiniku. Renoviranjem celokupne seoske ambulante, obezbedili su se uslovi da građani Kupinika i susednog sela Gaja, imaju adekvatne uslove za medicinski pregled..

U Banatskom Karlovcu je pomoću sredstava prikupljenih od organizacije projekta "Trojka iz bloka", organizacija "Srbi za Srbe" uz podršku Opštine Alibunar, Mesne zajednice Banatski Karlovac i popularne rep grupe "THCF", uspela je da u potpunosti opremi kupatilo porodice Belić iz Banatskog Karlovca.

Sredstva koja svojim humanitarnim radom prikupi, organizacija "Srbi za Srbe" donira socijalno ugroženim porodicama kako bi im obezbedila normalne uslove za život. Ukoliko želite da doprinesete ovoj akciji, možete poslati sms na 7763. Sve ostale informacije možete naći na stranici trojkaizbloka.org i srbizasrbe.net

Celokupni događaj možete pogledati i ovde:

 

Trojka iz bloka Srbi za Srbe
Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00