ponedeljak, 6. jun 2016.  22:30h
Pročitano 2064 puta

3D Bioskop u Banatskom Karlovcu

U petak, 3. juna svi ljubitelji filmskih projekcija imali su priliku da, gotovo nakon 30 godina, pononovo uživaju u pravom bioskopskom ambijentu.

3D Bioskop u Banatskom Karlovcu ilustracija(freeimages)

Na opšte zadovoljstvo građana Alibunara, Centar za kulturu je u saradnji sa Mobile 3D Cinema koji je obezbedio adekvatne tehničke uslove i opremu, organizovao 3D filmske projekcije u velikoj sali Doma kulture Banatski Karlovac.
Ovoga puta u 3 termina emitovane su najpre dve hit dečije projekcije: aktuelni “Angry birds” i “Knjiga o džungli”, a za nešto starije poklonike filmske umetnosti emitovan je “X Man”. Sva tri filma prikazana su u 3D verziji, što je predstavljalo poseban ugođaj za goste.

Neobično ushićenje osetilo se u dvorani Doma kulture tokom projekcija. Građani Alibunara su sa radošću dočekali mogućnost da uživaju u gledanju filmova u bioskopskoj sali. Ne zaboravimo – poimanje filmske umetnosti na ovaj način redovan je deo kulturnog uzdizanja. Čini se da su se građani upravo toga zaželeli.

Centar za kulturu i opština Alibunar se maksimalno trude da unaprede kvalitet i sadržaj kulturnog života, a za budućnost obećavaju još novih iznenađenje i još novih filmskih projekcija.

Autor:  izvor:alibunar.org.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti