ponedeljak, 28. decembar 2015.  11:41h
Pročitano 1838 puta

Koncert u Vladimirovcu

Prijateljski koncert u Vladimirovcu ispracen velikim aplauzom i odusevljenjem. 

KUD Bunari KUD Bunari Nemanja Jovanov

U subotu je bio održan "Godišnji koncert" KUD-a "Bunari" iz Vladimirovca sa gostima KUD-om "Karanovac" iz Kraljeva i RKUD-om "Jedinstvo" isp iz Panceva. "Bunari" su se predstavili sa Igrama iz Kacera koju su odigrala deca mlađeg ansambla, a ansambl viših razreda se predstavio sa Igrama belopalanackog polja, Igrama iz Leskovca i Vlaskim igrama Carana "Mj cobanje dje la oj" oblast Porec, koreografije Marije Vukoslavčević. "Karanovac" je nastupio sa dečjim ansamblom i Igrama iz Uzica i Igrama Vladicinog Hana, koreografije Marka Ljubojevića. "Jedinstvo" je nastupilo sa dečjim ansamblom i Igrama iz Niša, koreografija Marije Vukoslavčević.

Koncert je protekao u veoma lepom raspoloženju i uz prisustvo nase novoizabrane direktorke Kulturnog centra opštine Alibunar, Olivere Cicovic Blagojevic kojoj se zahvaljujemo što nam je uveličala koncert svojim prisustvom - izjavila je Marija Vukoslavčević.

Ovim koncertom naš KUD završava sa ovogodišnjim radom i otići će na zaslužen odmor u Banju Ždrelo u januaru. Nakon raspusta u planu je pripremanje novih koreografija vranjskog polja, rumunskih igara, nastupi u drugim gradovima, priprema za smotru, dogovor o letnjoj turneji i mnoge druge aktivnosti.

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00