četvrtak, 18. jun 2015.  14:05h
Pročitano 3004 puta

Smenjen predsednik Opštine Alibunar

Na sednici održanoj danas, smenjen je dosadašnji predsednik Opštine Alibunar, Đurica Gligorijev. Na njegovo mesto postavljen je Predrag Belić iz Banatskog Karlovca.

Na 34. sednici Skupštine opštine Alibunar, razrešen je Đurica Gligorijev na mestu predsednika Opštine Alibunar. Za novog predsednika imenovan je Predrag Belić.

Koaliciju ne čuvaju nikakvi koalicioni sporazumi, papiri. Koaliciju čuvaju rad i odgovornost. Stvarno ne želim da stvaram jazove među ljudima nego želim da sarađujem. Ako želim da krenemo napred kao što smo se stalno deklarisali i pričali da nam je to politika, ja vas pozivam još jednom da pratite politiku Srpske napredne stranke i premijera Aleksandra Vučića, koja je jedina moguća u ovom trenutku. Ostavimo se raznih fondova i razvojnih banci, kazao je Belić.

belićcrop

Kolacionim partnerima poručio je da ih čeka mnogo posla kako bi građani opštine živeli bolje.

Budućim saradnicima želim da poručim da nas čeka mukotrpan rad. Ova opština i Srbija nema više vremena da čeka, želi promene, želi bolji život, i to je naša obaveza i to je ono što mi prihvatamo s' ovog mesta da radimo, završio je Predrag Belić.

Autor:  Aleksandar Kraćun
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00