ponedeljak, 10. avgust 2015.  14:12h
Pročitano 2333 puta

Druženje na bazenu u Devojačkom Bunaru

Takmičenje u igrama na vodi, završena je u subotu. Prelep ambijent, mnogobrojna publika i takmičari učinili su uspešnom još jednu manifestaciju.

Igre bez granica 2015 Igre bez granica 2015 facebook/sns.alibunar

Manifestacija "Igre bez granica" tradicionalno organizuje se na bazenu u Devojačkom Bunaru. Okruženje sa bazenom u prirodi, sa peskom i drvećima, već je sam po sebi neverovatan. Organizatori i sponzori ukrašavanjem bazena učinili su da celokupni ambijent takmičenja bude fascinirajući. Takmičenje je otvorio predsednik opštine Alibunar, Predrag Belić. 

Takmičenje se odvijalo u 6 disciplina: surfovanje, košarka, čamci, slagalica, dušek i slepo plivanje. Najbolja ekipa bila je "Kunfu-Panda" iz Banatskog Karlovca, iza nje "Fudbaleri" iz Vladimirovca, a na trećem mestu "Naboj" iz Banatskog Karlovca. Nagrade za prvo mesto iznosila je 15.000, za drugo 8.000, a za treće 5.000 dinara. Pobedničkim ekipa nagrade su uručili i sponzori. 

Predsednik opštine naglasio je da ovakve manifestacije, koje promovišu zdrav život, pozitivne vrednosti i angažovanje mladih, potrebne su kako bi se afirmisali sa modernim svetom. Zadovoljan kako je manifestacija protekla, posebno prisustvom neočekivano mnogobrojne publike i takmičara, pozvao je sve građane, posebno beograđane, pančevce i građane drugih opština da posete Devojački Bunar, i uživaju u lepoti prirode Deliblatske peščare.

"Igre bez granica" podržali su Opština Alibunar, Turistička organizacija opštine Alibunar, sponzori: Zlatiborac, Laguna, La Roche-Posay.

 

 

 

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti