petak, 16. oktobar 2015.  20:49h
Pročitano 936 puta

Utakmice 9. kola

Fudbal Fudbal Ilustracija(pitchero)

Banatska zona, 9. kolo:

Teško vreme na utakmici između FK "Mladost" iz Lukićeva i FK "Proleter" iz Banatskog Karlovca dovelo je do mnogo promašenih šansi. Kompletnija na kraju bila je ekipa iz Lukićeva koja je rezultetom 2:0 odnela pobedu. Ovim porazom Karlovčani su ostali na 15. mestu sa 6 bodova. Sledeće kolo FK "Proleter" dočekaće FK "Crvena Zvezda" iz Ruskog sela.

PFL Pančevo, 9. kolo:

Pobedom FK "Budućnost" nad nemoćnim FK "Partizan" iz Uljme, Alibunarčani popeli su se na 3. mesto tabele sa 17 bodova. U sledećem kolu FK "Budućnost" dočekuje FK "Dinamo 1945" iz Pančeva koji se nalazi na vrhu tabele.

Nakon gostovanja u Jabuci, FK "Vladimirovac" savladan je rezultatom 2:1 u utakmici protiv FK "Jugoslavija". Ovime su Vladimirovčani pali na 15. mesto sa 4 bodova. Sledeće kolo u Vladimirovac će gostovati FK "Partizan" iz Gaja. 

Druga Južnobanatska liga "Istok", 8. kolo:

Minimalnom prednošću, FK "Karaš" iz Jasenova je odneo pobedu nad FK "Vojvodina". Seleušani su "pali" na 3. mesto tabele sa 16 bodova. Sledeće kolo FK "Vojvodina" dočekuje FK "Hajdučica".

Ilandžani su doživeli najgori ovogodišnji poraz. Nakon utakmice protiv FK "Banat", FK "Borac" iz Velikog Gaja slavio je rezultatom 8:2. U nedelju FK "Banat" dočekuje FK "Jedinstvo" iz Vlajkovca.

Opštinska liga Alibunar - Plandište, 6. kolo:

FK "Janošik" izgubio je utakmicu u Margiti protiv FK "Sloga". Iako FK "Dobrica" pauzirao 6. kolo, Janošičani nisu iskoristili priliku da preteknu Dobričane. Trenutno se nalaze na 3. mestu sa 10 bodova. Sutra FK "Janošik" je domaćin protiv FK "Crvena Zvezda" iz Novog Kozjaka.

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00