petak, 6. novembar 2015.  06:41h
Pročitano 1087 puta

Najbolje kolo od početka sezone

Protekli vikend bio je sa fudbalske klubove opštine Alibunar, jedan od najboljih od početka sezone. Samo jedna izgubljena utakmica.

Najbolje kolo Najbolje kolo Ilustracija (labshul.org)

"Proleter" iz Banatskog Karlovca odigrao je utakmicu 12. kola Banatske zone. Utakmica protiv "Jedinstva" iz Banatskog Karađorđeva završila se nerešeno. FK "Proleter" se trenutno nalazi na predzadnjem mestu sa 10 bodova. U Sledećem kolu Karlovčani putuju za Izbište gde će se sastato sa FK "Polet".

"Budućnost" iz Alibunara pobedila je u utakmici 12. kola PFL Pančevo. Alibunarčani dočekali su FK "Jedinstvo Stević" iz Kačareva koji su savladali rezultatom 4:1. Ovime je "Budućnost" zadržala 4. mesto. FK "Vladimirovac" izgubio je kod kuće protiv FK "Vojvodina" iz Crepaje. Vladimirovčani su nakon tri primljena gola u ovom kolu, ostali na 13. mestu tabele PFL Pančevo. U sledećemo kolu sastaju se sa FK "BAK" iz Bele Crkve.

Gostujući u Kuštilju, "Vojvodina" savladala je "Karaš" rezultatom 2:1. Seleušani su se ovom pobedom vratili na 3. mesto, i ostali u igri za pobednika Druge južnobanatske lige "Istok". FK "Vojvodina" sledeće kolo dočekuje FK "Borac" iz Velikog Središta.FK "Banat" spremno je dočekao ekipu iz Potpornja. Ilandžani su rezultatom 7:3 savladali FK "Potporanj" i time popeli se na 9. mesto. Sledeće kolo Ilandžani odigraće u Jasenovu gde će ih dočekati FK "Karaš".

Dobričani su kvalitetnom igrom objasnili zašto se nalaze na toliko dugo na provom mestu Opštine lige. Oni su u subotu odigrali utakmicu protiv "Sloge" iz Margite savladavši je rezultatom 4:1. Sledeće kolo odigraće se opštinski derbi: FK "Dobrica" i FK "Novi Kozjak".

 

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00