sreda, 16. mart 2016.  00:53h
Pročitano 1856 puta

Prvenstvo Zone Banata u karateu

Održano Prvenstvo zone Banata u Banatskom Karlovcu. KK "Vladimirovac" dokazao da ima "zlatnu" decu.

Karate Karate ilustracija(www.tatamicup.hu)

Najmlađi takmičari Karate kluba "Vladimirovac" nastavili su tradiciju sa uspesima. Pod mentorstvom trenera Miloja Pavlovića, na takmičenju u Banatskom Karlovcu održanom u subotu, najmlađi članovi ovog kluba, u konkurenciji sa 216 takmičara iz 20 banatskih klubova, osvetlali su obraz kvalifikujući se za ovogodišnje Prvenstvo Vojvodine.

Prvo mesto i zlato uzeli su: Kristijana Zarija, Glumac Đorđe, Petrović Milan, Cvetić Bogdan, Urošević, Glumac Stefan i Popadić Anđela. Srebro je uzeo Cvetković Milutin, dok su bronzu uzeli: Pribić Milan, Cvetković Milutin i Dimitrije Emenuel.

Zlatnu medalju u ekipnom delu takmičenja uzeli su pioniri: Cvetić Bogdan,Petrović Milan,Cvetkovič Milutin i Kotec Nemanja, dok su srebrnu uzeli nade: Urošević Miljan,Dimitrije Emanuel i Glumac Stefan. U katama je Popadić Marija uzela srebrnu, a Stričević Sonja bronzanu.

Na Prvenstvo Vojvodine plasirali su se i Karate klub "Budućnost" iz Alibunara  i Karate klub "Nukite" iz Banatskog Karlovca. Alibunarčani su uzeli  pet medalja: Emina Izabela Rošu uzela je zlato, Vrka Stefan srebro, a bronzu uzeli su Menger Luka, Jovu Izabela Joana i Popa Stefan. Članovi "Nukite" uzeli su tri medalje: Stefanović Marko uzeo je srebro, dok su Milićević Stefan i Lapčević Lana uzeli bronzu. Takmičari oba kluba uzeli su medalje u katama.

Na takmičenju u prepunoj hali u Banatskom Karlovcu, učestvovali su i najmlađi takmičari KK "Dinamo" iz Pančeva, kao i KK "Zrenjanin".

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00