sreda, 23. mart 2016.  11:56h
Pročitano 2182 puta

Međunarodni turnir u karateu

U "Hali Sportova" na Strelištu u Pančevu održan tradicionalni turnir u karateu. Učestvovali i takmičari iz opštine Alibunar.

Međunarodni turnir u karateu Međunarodni turnir u karateu Miloje Pavlović

Međunarodni turnir u karateu otvoren je za vikend u "Hali sportova" na Strelištu, u organizaciiji KK "Mladost" iz Pančeva. Učestvovalo je 520 takmičara iz 48 klubova, a međunarodni karakter dali su i po tri kluba iz Rumunije i iz Bosne i Hercegovine, kao i takmičari iz Libije kao članovi domaćih klubova. Turnir je zvanično otvorio gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov.


Najtrofejniji karate klub opštine Alibunar, KK "Vladimirovac" osvojio je 12 medalja zauzevši drugo mesto na turniru. Zlato su uzeli: Milan Petrović, Bogdan Cvetić, Dimitrije Emanuel, Zarija Arijana i Bukur Anabela. Srebro su uzeli: Keta Đorđe, Musta Mihael, Sekešan Elena, dok su bronzu uzeli Ardeljan Stefan i Sekešan Martina. Stričević Sonja odnela je zlato, a Popadić Marija bronzu u katama. karatepanevo


Takmičari KK "Budućnost" iz Alibunara osvojili su 6 medalja u katama. Emina Izabela Rošu uzela je zlato, Lukič Maša srebro, dok su bronzu odneli Menger Luka, Menger Stefan, Stojanović Dunja i Maljković Miladin.


KK "Nukite" iz Banatskog Karlovca osvojili su 3 medalje. Jovković Nikola osvojio je zlato, dok su srebro uzele Đujić Lana i Vladić Milana, svi u katama.


Ove mlade borce uskoro očekuje Prvenstvo Vojvodine, Srbije i Balkana, te je turnir u Pančevu bio pravi izazov i priprema pred predstojeća takmičenja.

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00